تاریخ انتشار : 5 خرداد 1395 18:36

تقدیر از برگزیدگان فیلم فجر

مراسم تقدیر از کارگردان فیلم "ابد و یک روز" آقای سعید روستایی (دانشجوی دانشگاه سوره) و همچنین آقای محمد حسین مهدویان کارگردان فیلم "ایستاده در غبار" که از دانش آموختگان دانشگاه سوره می باشند، امروز با حضور هیات رییسه دانشگاه سوره برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور هیات رییسه دانشگاه سوره و همچنین آقای دکتر روحانی ریاست دانشکده هنر برگزار شد؛ از آقایان سعید روستایی، کارگردان فیلم ابد و یک روز که از دانشجویان دانشگاه سوره می باشند و همچنین آقای محمد حسین مهدویان، کارگردان فیلم ایستاده در غبار، دانش آموخته ی دانشگاه سوره تقدیر و قدردانی  به عمل آمد

آقای دکتر روشن ریاست دانشگاه، ضمن خوش آمدگویی و ابراز خرسندی خود و خانواده دانشگاهی سوره از موفقیت های کسب شده توسط دانش آموختگان و دانشجویان سوره اعلام کردند که خوشبختانه دانشگاه سوره در همه عرصه های هنری موفقیت های چشمگیری را کسب کرده است که این موفقیت ها نتیجه تلاش اساتید و خود دانشجویان بوده و دانشگاه نیز بسترساز این اتفاقات مثبت بوده است. در ادامه دکتر روحانی و آقایان روستایی و مهدویان در خصوص موفقیت های حاصله توضیحاتی  ارائه دادند.

لازم به ذکر است فیلم "ابد و یک روز" در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر 9 سیمرغ بلورین و فیلم "ایستاده در غبار" 4 سیمرغ بلورین را از آن خود ساخته اند.