تاریخ انتشار : 8 خرداد 1395 16:56

نوسازی صندلی های سالن اجتماعات

رونمایی از صندلیهای جدید سالن اجتماعات دانشگاه با حضور قائم مقام دانشگاه و سایر مسوولین.

با به پایان رسیدن مراحل تعویض و نوسازی صندلی های سالن اجتماعات دانشگاه، امروز طی بازدید آقای دکتر صادقی قائم مقام دانشگاه به همراه سایر مسوولین از صندلی های جدید رونمایی شد.

صندلی های پیشین این سالن که به دلیل استفاده زیاد مستعمل شده بودند با صندلی های جدید جایگزین و تعداد این صندلی ها از 138 عدد به 160 تعداد افزایش یافت.  علاوه بر نوسازی صندلی های این سالن مقرر شد  سیستم تصویری این سالن نیز بهبود یابد. لازم به ذکر است در ماه گذشته ، ضمن تعمیرات زیبا سازی سالن سینما، صندلی های  این سالن  نیز  تعویض شدند.

پس از بازدید و رونمایی از صندلی های جدید سالن اجتماعات، مسوولین دانشگاه به بازدید از سایر قسمت های دانشگاه شامل سالن مطالعه کتابخانه، مخزن کتابخانه، ساختمان دانشکده هنر، دفاتر مدیران گروه این دانشکده ، استودیوی صدا، پلاتوی تئاتر و سایر قسمت های دانشگاه پرداختند و ضمن بررسی محیطی به گفت گو با مسوولین  هر بخش پرداختند.