تاریخ انتشار : 9 خرداد 1395 9:38

ورک شاپ نقاشی آزادسازی خرمشهر

در آستانه سالروز آزادسازی خرمشهر، کارگاه آموزش نقاشی با حضور استاد «حبیب الله صادقی» و چند تن از دانشجویان گروه نقاشی دانشگاه سوره در سالن اسوه تهران برگزار شد.

به گفته استاد صادقی این ورک شاپ از برنامه های جنبی چهارمین جشنواره جهانی هنر مقاومت است که با حضور 35 نفر از دانشگاه های تهران، سوره، الزهرا(س)، شاهد، تربیت مدرس و شریعتی برگزار شد.

وی ادامه داد: کارهای این ورک شاپ، خوب و ارزشمند بود؛ این نقاشان حرف های جدی به لحاظ نشانه شناسی داشتند در عین اینکه رویداد تاریخی را دنبال کرده و می تواند مخاطبان بین المللی را دعوت کند.

دانشجویانی که از دانشگاه سوره در این ورک شاپ شرکت کرده اند سرکار خانم ریحانه کفشچیان مقدم دانشجوی کارشناسی ارشد نقاشی، رسول شریفی دانشجوی کارشناسی ارشد نقاشی و محسن صفیری دانشجوی کارشناسی نقاشی می باشند.

تصاویری از این ورک شاپ در ادامه می آید.