کد خبر : 190914
تاریخ انتشار : 20 شهریور 1395 15:48

کارگاه بین المللی حمل و نقل یکپارچه شهری( کیفیت دادن به فضاهای بیرون از ایستگاه مترو)

ورکشاپ بین المللی حمل و نقل یکپارچه شهری از تاریخ 25 شهریور لغایت 31 شهریور برگزار می گردد.
ورکشاپ بین المللی حمل و نقل یکپارچه شهری ( کیفیت دادن به فضاهای بیرون از ایستگاه مترو) بین دانشگاه ساپینزای رم ، قطب علمی ،فناوری دانشگاه تهران ، دانشگاه سوره و موسسه آموزش عالی علاءالدوله سمنانی گرمسار از تاریخ 25 شهریور لغایت 31 شهریور برگزار می گردد. این ورکشاپ که به همت دکتر حسن اصانلو رئیس دانشکده معماری سوره و موسسه آموزش عالی علاءالدوله گرمسار برگزار خواهد شد ، درباره موضوع«حمل و نقل یکپارچه شهری» می باشد که یکی از معضلات بزرگ حمل و نقل در تهران است. در این رابطه سه پروفسور و 17 فوق لیسانس شرکت خواهند نمود > کمیته علمی این ورکشاپ را از ایران دکتر حسن اصانلو و از ایتالیا خانم پروفسور دچزاریس  عهده دار خواهند بود. اساتید ایرانی ورکشاپ از دانشگاه تهران دکتر حامد مظاهریان ، از دانشگاه سوره دکتر سیاوش افشار و خانم مهندس هدی صدرالشرفی و اساتید خارجی پروفسور الساندرا دچزاریس ، پروفسور جورجو دی جورجو  و پروفسور لورا والریا فرتی خواهند بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر به پوستر مراجعه نموده و جهت هماهنگی های مختلف با تلفن 09109776019 ( خانم شادی کیقبادی) تماس حاصل فرمائید.