کد خبر : 194087
تاریخ انتشار : 5 آبان 1395 9:12

اعلام اسامی برگزیدگان ورکشاپ عاشورا

اسامی برگزیدگان ورکشاپ نقاشی عاشورا توسط معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه سوره اعلام شد.
به گزارش مدیریت امورفرهنگی و فعالیت های فوق برنامه دانشگاه سوره، برگزیدگان ورکشاپ نقاشی عاشورا که با حضور جمعی از دانشجویان گروه نقاشی در روز دوشنبه 19/7/95 مصادف با هشتم محرم در محوطه دانشکده هنر برگزار شده بود، اعلام شد.

شیلا جلیل پسران، طاهره جعفری و سمیرا ابراهیمی نفرات اول تا سوم این ورکشاپ هستند که از سوی داوران به عنوان آثار منتخب معرفی شده اند.

هیات داوران، زهرا پریاری، حسام الدین سلیمانی و فرشید رشوند را نیز شایسته تقدیر دانسته و به تمامی کسانی که در ورکشاپ نقاشی عاشورا شرکت داشته اند متعاقبا گواهی حضور اعطا خواهدشد.

لازم بذکر است اساتید این ورکشاپ آقایان خلیلی فر، دکتر معین الدینی و سرکار خانم کریمی بوده اند.