کد خبر : 195546
تاریخ انتشار : 22 آبان 1395 14:54

اعلام نامزدهای بهترین بازیگری جشنواره فیلم کوتاه تهران

نامزدهای بهترین بازیگری مرد و زن سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران با درخشش بازیگران فیلم (نسبت خونی) به کارگردانی آقای حسین امیری دانشجوی دانشگاه سوره، معرفی شدند.
به گزارش ستاد خبری جشنواره فیلم کوتاه تهران، هیات داوران بخش ملی جشنواره سی وسوم، ۵ بازیگر مرد و ۵ بازیگر زن را به عنوان نامزدهای بهترین بازیگری بخش داستانی مسابقه سینمای ایران معرفی کردند که در بین این ۱۰ نفر دو نفر از بازیگران فیلم (نسبت خونی) به کارگردانی حسین امیری دانشجوی دانشگاه سوره بودند. آقایان هادی حجازی فر و فرید سجادی حسینی.

بهترین بازیگر مرد و زن سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران در مراسم اختتامیه که روز 24 آبان برگزار می شود معرفی خواهد شد. برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادها به سایت رسمی جشنواره فیلم کوتاه تهران مراجعه کنید. سایت رسمی جشنواره: www.tisff.ir