کد خبر : 197214
تاریخ انتشار : 20 آذر 1395 15:20

مراسم نمایشنامه خوانی «مشترک مورد نظر در دسترس نیست»

به مناسبت هفته پژوهش و با همکاری معاونت پژوهش و گروه تئاتر دانشگاه سوره، مراسم نمایشنامه خوانی «مشترک مورد نظر در دسترس نیست» به نویسندگی ابراهیم عرب نژاد و کارگردانی شکوفه ماسوری در محل سالن اجتماعات دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد.
نمایشنامه «مشترک مورد نظر در دسترس نیست» پایان نامه ی کارشناسی نویسنده (ابراهیم عرب نژاد) است که در ساختاری رئالیستیک (واقعگرایانه) نوشته شده است. گروه اجرایی نیز به این چهارچوب وفادار بوده و خوانش آن را با هدایتی واقعگرایانه انجام دادند.
نمایشنامه و اجرا ۴ صحنه داشت. شرح صحنه ها نیز توسط نقش خوانان، خانم زهرا مهرابی و آقایان عرشیا زینعلی و  پوریا عنایی خوانده شد.

اجرای نمایشنامه خوانی در سالن اجتماعات ساختمان مرکزی دانشگاه سوره در حالی که ظرفیت سالن کامل شده بود برگزار شد.