کد خبر : 197332
تاریخ انتشار : 20 آذر 1395 14:33

درخشش دانشجویان رشته سینما دانشگاه سوره

چهار حضور و دو نامزدی برای فیلم کوتاه «دار» و ادامه ی حضورهای بین المللی فیلم «روشویی» در جشنواره های بین المللی.

فیلم کوتاه «دار»، اثر محمدرضا میقانی دانشجوی دانشگاه سوره، در بخش مسابقه جشنواره داکا بنگلادش از تاریخ ۳ تا ۹ دسامبر برابر با ۱۳ تا ۲۰ آذر، سومین دوره جشنواره Allucinema ۱۷ تا ۱۹ نوامبر برابر با ۲۷ تا ۲۹ آبان در شهر پوئبلای مکزیک، جشنواره Equality Festival اوکراین از تاریخ ۸ تا ۱۱ دسامبر برابر با ۱۸ تا ۲۱ آذر و جشنواره فیلم کیف اکراین از تاریخ ۹ تا ۱۱ دسامبر برابر با ۲۰ تا ۲۲ آذر حضور خواهد داشت.

همچنین این فیلم کوتاه در جشنواره داکا نامزدهای جایزه ویژه هیات داوران جشنواره با عنوان جایزه «نتپک» و در جشنواره Allucinema سینما نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم جشنواره است.

همچنین فیلم «روشویی» ساخته ی جابر رمضانی، فارغ التحصیل دانشگاه سوره، پس از کسب دو جایزه «بهترین فیلم نامه» و «بهترین عنوان فیلم» برای پوریا کاکاوند، فارغ التحصیل دانشگاه سوره، در جشنواره «پورتوآلگره» برزیل و حضور در دتمولد آلمان، در فهرست نهایی جشنواره داکا نیز قرار گرفت.