کد خبر : 197472

سرپرست گروه ادبیات پایداری

تلفن:   88930547

سوابق تحصیلی:

دانشجوی دکتری: ادبیات فارسی؛ تحصیلات حوزوی: اتمام سطوح.

تدریس و فعالیت اجرایی:

- تدریس دروس معارف  اسلامی، زبان و ادبیات فارسی در مراکز دانشگاهی ( از سال 1380تا سال جاری)

- مدیر کل (دانشگاه جامع علمی کار بردی کشور به مدت پنج سال)

- عضو هیأت رییسه دانشگاه جامع علمی کاربردی و عضویت در شوراهای آموزشی، فرهنگی نظارت و....دانشگاه در طول پنج سال

- مدير مسئول و سردبير نشريه تخصصی زبان و ادبیات فارسی  بوته82 تا 85

- مدیر مسئول کانون فرهنگی سراج واقع در مسجد شهید بهشتی (از سال 90 تا کنون)

- امام جماعت  چندین مسجد در سال های گوناگون

تأليفات:

کتاب دنيا در مثنوي معنوي کتاب مطالبات مردم و ابعاد خدمت رساني (اثر برگزیده اولین جشنواره ائمه جماعات اهل قلم و دریافت لوح و تندیس وجایزه) اصلاحات علوی- تالیف کتب خاص پنج عنوان- مقالات خاص

درباره گروه ادبیات پایداری:

ادبیات پایداری از جمله شاخه های زبان و ادب پارسی است که از پیشینه بس طولانی نزد ایرانیان برخوردار است. این شاخه به ویژه در دوران معاصر و با رویداد انقلاب اسلامی و در پی آن دفاع مقدس، اهمیت و اعتبار بیشتری یافت و آثار متنوع و متعددی در این حوزه پدید آمد که مجموعه این آثار، میراث ارزشمندی را در حوزه زبان و ادبیات فارسی فراهم آورده است. مطالعه و تحقیق درباره این آثار، ضرورت ایجاد و راه اندازی یک رشته تحصیلی در دوره کارشناسی ارشد را بیش از پیش ضروری می نمود از این رو مسئولین امر در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نسبت به تصویب رشته ادبیات پایداری به عنوان یکی از گرایش های رشته زبان و ادب پارسی در دوره تحصیلات تکمیلی اقدام کردند. هدف اصلی از ایجاد این دوره، پرورش کارشناسانی در سطح عالی برای مطالعه و تحقیق درباره آثار منتشره پیرامون ادبیات پایداری است تا بتوانند با سود جستن از قابلیت های موجود در زبان و ادبیات فارسی به نشر و ترویج فرهنگ ایستادگی و از خود گذشتگی در سطح جامعه بپردازند.

سازمان تبلیغات اسلامی خاصه حوزه هنری از جمله مراکزی بوده که در آفرینش و انتشار این آثار در سطح جامعه پیشگام بوده و تاکنون کتاب های مختلفی در این زمینه منتشر ساخته است. از این رو مسئولین در دانشگاه سوره نیز بر آن شده تا با تکیه بر پشتوانه غنی یاد شده نسبت به راه اندازی رشته ادبیات پایداری اقدام نمایند و پس از کسب مجوز لازم از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این رشته از مهرماه 1395 در این دانشگاه دایر شده و مبادرت به پذیرش دانشجو برای آن نمود.