تاریخ انتشار : 7 شهریور 1396 16:41

ارائه مقاله اعضای هیات علمی دانشگاه سوره در سمینار نمایش های آیینی سنتی

ارائه مقاله توسط دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه سوره در ششمین سمینار بین المللی نمایش های آیینی و سنتی در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر.

ششمین سمینار بین المللی نمایش های آیینی و سنتی چهارشنبه و پنجشنبه 8 و 9 شهریور ماه در دو نوبت صبح و عصر در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار می شود. در این سمینار دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه سوره خانم شکوفه ماسوری و آقای رامتین شهبازی مقالات خود را ارائه خواهد نمود.

«جست و جوی ردپای اسپ در اسطوره ها، افسانه، آیین و شبیه خوانی» عنوان مقاله ای است که شکوفه ماسوری در نوبت عصر چهارشنبه ارائه خواهد کرد و رامتین شهبازی نیز مقاله «سازوکار بازنمایی تخیل در نقالی بر اساس آرای ژیلبر دوران » را در نوبت صبح همین روز ارائه می کند. حضور عموم در این سمینار آزاد است.