کد خبر : 219988

اطلاعیه ثبت نام ورودی های جدید مقطع کارشناسی ناپیوسته

ثبت نام کارشناسی نا پیوسته

ضمن خیرمقدم حضور پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته 1396

برنامه ثبت نام این عزیزان به شرح زیر اعلام می شود:

نام رشته تحصیلی

تاریخ حضور جهت ثبت نام

ساعات ثبت نام

مدیریت امور فرهنگی روابط عمومی

دوشنبه 96/7/10

8/30-15

معماری- ارتباط تصویری

سه شنبه  96/7/11

8/30-15

·         تکمیل و چاپ فرم های ثبت نام در سامانه سیباد

·         نام کاربری و رمز عبور کد ملی دانشجو می باشد( لازم به ذکر است که از تاریخ 96/7/3کاربری فعال می گردد).

·         آپلود مدارک و ارسال آن به سایت دانشگاه به آدرس: www.sibad.soore.ac.ir

·         فرمهای ثبت نامی و چک لیست مدارک آپلود شده بهمراه اصل مدارک به مسئول اداره ثبت نام تحویل گردد

·         پس از ارائه مدارک تحصیلی به اداره ثبت نام ، دانشجویان محترم به کارشناس گروه آموزشی خود مستقر در محل ثبت نام جهت دریافت pass word & user name  سامانه آموزشی دانشگاه سوره ( گلستان ) مراجعه می نمایند .

·         دانشجویانی که از سهیمه شاهد و ایثارگر استفاده می نمایند ، در زمان مراجعه ثبت نام به مسئول ستاد شاهد و ایثارگر مستقر در محل ثبت نام مراجعه خواهند داشت .

·         زمان ثبت نام در زمانهای تعیین شده از ساعت 8/30 لغایت 15 می باشد .

·         حضور فرد پذیرفته شده در زمان ثبت نام الزامی است .

·         نحوه ورود و استفاده از سامانه سیباد اینجا کلیک کنید

ثبت نام دانشجویان از طریق مراجعه به اداره ثبت نام واقع در ساختمان مرکزی  دانشگاه سوره نزد سرکار خانم بیگلر  امکان پذیر است .  ( آدرس : خیابان آزادی بین خیابان آذربایجان و خوش نبش کوچه کامیاران دانشگاه سوره )

سرافراز و پیروز باشید

خدمات آموزشی دانشگاه سوره