کد خبر : 220506
تاریخ انتشار : 5 مهر 1396 16:12

اجرای تعزیه و مراسم عزاداری محرم

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) به همراه «مراسم تعزیه خوانی حضرت علی اکبر (ع)» در محوطه حیاط دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد اجرا شد.

در ششمین روز از ماه محرم به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) پیش از نماز ظهر و عصر در محل نمازخانه دانشگاه برگزار شد که با حضور دانشجویان و کارکنان هر سه دانشکده همراه بود. پس از این مراسم غذای نذری در بین شرکت کنندگان در این مراسم توزیع شد.

سپس مراسم آیینی بازنمایی گوشه هایی از صحنه عاشورا  با عنوان «تعزیه خوانی حضرت علی اکبر(ع)» در محوطه دانشکده هنر و در زیر خیمه حسینی برپا شده در محوطه دانشکده هنر برگزار شد که با استقبال بسیار پرشور اساتید، کارکنان، دانشجویان و همسایگان ساختمان مرکزی دانشگاه سوره همراه شد.