تاریخ انتشار : 13 اسفند 1396 14:58

درخشش دانشجوی دانشگاه سوره

مصطفی شیری دانشجوی رشته سینما دانشگاه سوره با فیلم "خون بازی" برنده جایزه بهترین فیلم مستند در بخش ویژه هفتمین جشنواره ملی فیلم دانشجویان زاهدان شد.
مجید وحیدیان مدیرکل فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان زاهدان، گفت: ۳۵۷ فیلم در حوزه های آزاد و بخش ویژه (پیشگیری از آسیب های اجتماعی) به دبیرخانه هفتمین جشنواره ملی فیلم دانشجویی ارسال شده بود.
وی بیان کرد: در مجموع ۵۹ فیلم در مدت سه روز به نمایش گذاشته شد.
وحیدیان  افزود: این جشنواره در ۲ بخش فیلم مستند کوتاه و بلند، انیمیشن و فیلمنامه با هدف نمایش آثار دانشجویی برگزار شد.
وی تصریح کرد: در بخش ویژه تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه ۱۵ میلیون ریال به علی عزیزی برای انیمیشن پروانگی، رتبه دوم، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و ۱۲ میلیون ریال به خون بازی به کارگردانی مصطفی شیری و فیلم مستند زنان ابدی به کارگردانی محمد صادق اسماعیلی با کسب رتبه سوم این بخش، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰ میلیون ریال را دریافت کرد.

دانشگاه سوره ضمن تبریک این دستاورد چشمگیر برای  ایشان و جامعه دانشگاهی سوره و همچنین آرزوی موفقیت برای آقای  مصطفی شیری برای کسب رتبه دوم، تندیس جشنواره و دیپلم افتخار برای فیلم «خون بازی» شدند، امیدوار است، دانشجویان و دانش آموخته گان سوره بتوانند در راه اعتلای سینمای ایران همواره سر بلند و افتخار آفرین باشند.