کد خبر : 92045
تاریخ انتشار : 10 شهریور 1387 4:55

برگزاری کارگاه های آموزشی مهارتهای ارتباطی و زندگی در سوره

به گزارش روابط عمومي موسسه آموزش عالي سوره، دانشگاه سوره و موسسه نداي فرهنگ مشرق زمين بطور مشترك، كارگاه هاي آموزشي توانمندسازي را در زمينه هاي مختلف از جمله مديريت، فروش، بازاريابي، روابط عمومي و مهارتهاي زندگي و ارتباطي را در سال 1387 برگزار مي كنند.

اين كارگاهها با حضور اساتيد برجسته دانشگاههاي معتبر ايراني و خارجي از جمله دانشگاه بريتيش كلمبياي كانادا، دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد برگزار مي شوند.

شايان ذكر است اساتيد در اين دوره هاي آموزشي با استفاده از روشها و تكنيك هاي نوين آموزشي مشاركتي از طريق بررسي و تحليل موضوعات روز و با ارائه راه حل ها براي رفع مشكلات شركت كنندگان، كارگاه ها را اداره خواهند كرد.

از كليه دانشجويان، كارشناسان، مديران و ساير علاقمندان دعوت مي شود در اين كارگاه ها شركت كنند. همچنين در پايان هر دوره، شركت كنندگان گواهي نامه اي با امضاي اساتيد اين دوره ها از طرف دانشگاه سوره و موسسه نداي فرهنگ مشرق زمين دريافت خواهند كرد.

لازم به ذكر است كليه دانشجويان، بويژه دانشجويان دانشگاه سوره از 15% تخفيف بهره مند خواهند شد.

علاقمندان مي توانند جهت دريافت اطلاعات بيشتر و ثبت نام در زمينه عناوين، زمان برگزاري كارگاه ها و دريافت فرم ثبت نام با شماره هاي 88724500 و 66435747 تماس گرفته و يا به سايت هاي www.soore.ir يا www.ececho.ir مراجعه نمايند.