کد خبر : 92059
تاریخ انتشار : 4 آبان 1387 17:10

نمايش آرش دو به كارگرداني محمد عبدي صاحب چندين تنديس از جشنواره ماه شد

نمايش آرش دو به كارگرداني محمد عبدي صاحب چندين تنديس از جشنواره ماه شد.

اختتاميه جشنواره  ماه  روز چهارشنبه  30 مهر برگزار شد و برترين هاي خود را معرفي كرد .

به گزارش اداره روابط عمومي موسسه آموزش عالي سوره .، در اين مراسم  اساتيد گرانقدري همچون استاد عزت الله انتظامي ، حسين پارسايي ، حميد رضا افشار ، فريدون علياري و شهرام گيل ابادي به عنوان هيئت داوران در  بخش صحنه  و همچنين در بخش خياباني يدالله وفاداري ، حسين راضي و رحمت اميني  به اتفاق فرزاد معافي مدير گروه نمايش دانشگاه سوره حضور داشتند .

در مراسم اختتاميه نمايش آرش دو به كارگرداني محمد عبدي از دانشجويان دانشگاه سوره توانست در بخش كارگرداني به اتفاق پژمان ياوري تنديس جشنواره و همچنين 5 سكه تمام بهار آزادي را از ان خود كنند .

همچنين در بخش نويسندگي برتر نيز محمد عبدي و پژمان ياوري تنديس جشنواره  به همراه 5 سكه تمام بهار آزادي را از ان خود كردند.

در بخش موسيقي برتر تنديس جشنواره به همراه پنج سكه تمام بهار  آزادي به موسيقي نمايش آرش دو تعلق گرفت كه در اين قسمت بايد از آرمين رياضي فر ، مهسا مقاره ، گلديس حداديان ، بهنوش كاظم زاده و ايمان ميريان ياد كرد .

محمد عبدي كارگردان ، نويسنده و بازيگر اين نمايش گفت : سال گذشته نيز در جشنواره ماه  نمايش آرش دو با عنوان آرش كمانگير به كارگرداني پژمان ياوري حضور داشت ولي موفق به دريافت جايزه اي نشد و امسال با همفكري و همكاري بين من و آقاي ياوري و همچنين ايجاد تغييراتي در نمايش موفق به كسب جوايز زيادي شديم .

در مراسم اختتاميه كه در تالار انديشه حوزه هنري برگزار شد از بهبود جعفري براي ايفاي نقش آرش كمانگير تقدير به عمل آمد .