کد خبر : 92078
تاریخ انتشار : 13 آذر 1387 8:14

گارگاه عملي آموزش تئاتر اينتراكتيو كاربردي توسط كروه نمايش موسسه آموزش عالي سوره

گروه نمايش باهمكاري معاونت فرهنگي از تاريخ 16/9/87 لغايت 24/9/87 گارگاه عملي آموزش نمايش اينتراكتيو كاربردي را برگزار مي نمايد. براي اين گارگاه استادان تئاتر ايراني كه مقيم هلند هستند درسوره حضور خواهند داشت (جناب آقاي فروتنيان وسركارخانم قاسم زاده). حضوردراين كارگاه براي دانشجويان نمايش دانشگاههاي ديگر نيزآزاد است (با ارائه كارت دانشجويي و واريز هزينه كارگاه)

نمايش اينتر اكتيو شيوه نو ظهور نمايشي است كه مرزهاي هرآنچه هنر نمايشي شناخته مي شود را به عقب  مي راند تا عرصه جديدي براي تجربيات نمايشي واجتماعي به وجود آورد. تئاتر اينتر اكتيو تئاتر جهان امروز است . ابزاري هنري براي انعكاس درمسائل جهان معاصر. هدف اين تئاتر، آموزش وفراهم آوردن  امكان تبادل تجربه است  دراين روشي به طور همزمان به هر دو بخش نمايشي وآموزشي توجه مي شود. تماشاگر اينتر اكتيو مانند تماشاگر تئاتر سنتي شاهد منفعل اجراي نمايش نيست بلكه به طور كاملاً فعال درجريان نمايش وتحولات داستان شركت داده مي شود. وبرحسب نياز وخواست دروني خود مي تواند درمسير ونتيجه نمايش تأ ثير گزار بلشد. اين نوع تئاتر عرصه تبادل تجربيات توليد كنندگان نمايشي با تماشاگران  والبته تماشاگران درميان خود مي باشد.