تاریخ انتشار : 24 فروردین 1393 4:52

برگزاری کارگاه پژوهشی

مرکز مطالعات هنر اسلامی  دانشکده هنر دانشگاه سوره  در راستای ارتقا سطح علمی و پژوهشی دانشجویان، متناسب با جدیدترین دستاوردهای پژوهشی روز دنیا قصد برگزاری کارگاه های پژوهشی تخصصی را دارد.

اولین کارگاه از این مجموعه با عنوان؛ " اتنوگرافی و طراحی پژوهشی" آماده ثبت نام از متقاضیان و دانشجویان علاقمند، بخصوص دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های هنر و معماری میباشد.

این کارگاه به مدت یک هفته (32 ساعت) با مدیریت سرکار خانم دکتر زهرا افتخاری و همکاران گروه پیشرو مطابق با آخرین دستآوردهای پژوهشی و آموزشی دانشگاه های لندن برگزار خواهد شد.

زمان دقیق برگزاری کارگاه منوط به ثبت نام دانشجویان متقاضی بوده و متعاقبا اعلام میگردد.

هزینه ثبت نام؛ برای دانشجویان کارشناسی؛ دویست هزار تومان

برای دانشجویان ارشد؛ دویست و پنجاه هزار تومان

امکانات مورد نیاز و مقتضیات اولیه برای حضور موفق در این فعالیت کارگاهی؛
گذراندن واحدهای کارگاه طراحی پایه و روش تحقیق میباشد (ویا دانشجویانی که تجربه کار عملی در طراحی و پژوهش را داشته باشند)

لازم به ذکر است مرکز مطالعات هنر اسلامی دانشکده هنر به تمامی افرادی که این کارگاه را با موفقیت سپری نمایند گواهی رسمی اعطا خواهد نمود.

دانشجویان و متقاضیان محترم میتوانند برای تکمیل فرم پیش ثبت نام به دفتر دانشکده هنر دانشگاه سوره مراجعه و یا با شماره تلفن 66860523 تماس حاصل فرمایند.

آدرس دانشکده هنر؛ تهران - خ آزادی - بین خوش و بهبودی - نبش کوچه کامیاران -
دانشکده هنر دانشگاه سوره