تاریخ انتشار : 15 اردیبهشت 1393 7:40

دوسالانه تذهیب قرآنی

متن فراخوان چهارمین دوسالانه تذهیب قرآنی که طی نامه ای مستقیما برای دانشگاه سوره ارسال گردیده به شرح زیر میباشد. از تمامی دانشجویان و علاقمندان درخواست میشود ضمن مراجعه به سایت؛ www.tazhib.org برای شرکت در این فعالیت مهم هنری اقدام نمایند.
درظلّ عنایات حضرت حق ودر سایه سارتوجهات خاصه سلطان سریرارتضاء حضرت علیّ بن موسی الرّضا (علیه آلاف التّحیةوالثّنا) مؤسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی،چهارمین دوسالانه تذهیب های قرآنی را در ادامه برگزاری موفق سه دوره این دوسالانه، در سال ۱۳۹۳ برگزار می نماید.
هنر تذهیب که از اصیل ترین هنرهای اسلامی و ایرانی است و همواره قرین کلام بی مثال خداوند متعال و معجزه بی پایان حضرت ختمی مرتبت بوده است، از قرون اولیه اسلام با عنایت به تأکید بزرگان بر زیبانگاری آیات پروردگار، مورد توجه و اهتمام پیشینیان و هنرمندان اعصار مختلف واقع شده و در گذر زمان آثار گرانسنگی از این گذار هنرمندانه به جای مانده است.
با توجه به وجود گنجینه عظیمی از مخطوطات و قرآن های نفیس قرون مختلف در مجموعه کتابخانه و موزه آستان قدس رضوی و مجموعه کتابخانه و موزه ملی ملک که پشتوانه علمی و فنی قابل تامّلی برای دوسالانه تذهیب های قرآنی تلقی می گردد،در چهارمین دوسالانه رویکرد برگزارکنندگان به احیاء مکاتب قدیم و سبک و سیاق پیشینیان در هنر تذهیب و نیز دستیابی به فضاهای جدید در این هنر مقدس معطوف گردیده است.
در این راستا مؤسسه آفرینش های هنری برای فراهم آوردن بستری مناسب جهت بهره گیری هنرمندان از آثار قدما، نمونه هایی فاخر از تذهیب های قرآنی را در قالب کتاب ها و مجموعه های متنوع به زیور طبع آراسته و در فراخوان حاضر نیز یکی از این آثار شاخص را ارائه نموده است.
امیداست با عنایات خاصه حضرت ثامن الحجج علیّ بن موسی الرّضا (علیه آلاف التّحیة و الثّنا)، چهارمین دوسالانه با حضور استادان و هنرمندان برجسته سراسر کشور، استوارو برقرار،در مسیرپیشرفت و شکوفایی هنرهای قرآنی گام  بردارد.