تاریخ انتشار : 28 اردیبهشت 1393 9:6

هفدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی

دانشکده هنر بخاطر افتخارآفرینی و موفقیت های پی در پی گروه تئاتر بسیار خوشحال بوده و این شایستگی را نتیجه ممارست، زحمات و دلسوزی عالمانه ی مدیریت، اعضای هیات علمی، استادان و دانشجویان ساعی و توانمند این گروه میداند.
در مراسم اختتامیه این جشنواره از آثار ارائه شده توسط دانشجویان و استادان دانشکده هنر دانشگاه سوره تقدیر شد:
لوح تقدیر و جایزه نقدی در بخش پوستر؛ کمال کچوئیان
 لوح تقدیر و جایزه نقدی در بخش تئاتر رادیویی؛ سعید نعمتیان
لوح تقدیر و جایزه نقدی در بخش نمایشنامه نویسی؛ خسرو پرست
لوح تقدیر و جایزه نقدی در بخش طراحی صحنه؛ مجید یوسفی
همچنین در بخش کارگردانی مسابقه صحنه دانشجویی، لوح تقدیر و جایزه نقدی به همراه تندیس جشنواره به ابوالفضل کاهانی اهدا شد.
در میان برگزیدگان طراحی صحنه؛ دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به آرمین جوان از دانشگاه سوره اختصاص یافت.
در بخش بازیگری این مسابقه؛ لوح تقدیر و جایزه نقدی به الهه بخشی تقدیم شد.
در ادامه و در بخش بازیگران مرد؛ لوح تقدیر و جایزه نقدی به محمد رضا علی اکبری  اهدا شد.
و اما برگزیدگان متن؛ که با حضور امیر جعفری  علیرضا نادری انجام شد، عرفان غفوری و آرمین جوان از دانشگاه سوره بودند که لوح تقدیر و جایزه نقدی را دریافت کردند.
در انتها و در بخش کارگردانی نیز لوح تقدیر جایزه نقدی و تندیس جشنواره به آرمین جوان اهدا شد.
ریاست دانشکده هنر سوره مجددا به تمامی دانشجویان و استادان رشته نمایش و بخصوص سرکار خانم دکتر قاسمپور؛ مدیریت محترم، دلسوز و توانمند این گروه که از افتخارات و اعتبارات همیشگی سوره بوده و هستند تبریک میگوید و برای تمامی دانشجویان رشته نمایش در تمامی گرایش ها روزهایی سرشار از سلامتی، سعادت و شادکامی را از خداوند منان خواستار است و از حمایت ریاست محترم دانشگاه و معاونین محترم دانشگاه بخصوص معاونت فرهنگی بخاطر حمایت و همراهی که در این مسیر داشتند سپاسگذار است.