تاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1391 7:17

استادان چراغ راه هدایت جامعه

دکتر مجید رضاییان رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات ضمن عرض خیر مقدم به استادان و مسولان دانشگاه از حضور آنان تشکر کرد .
رضاییان با بیان اینکه تمام معلمان و استادان چراغ راه هدایت جامعه هستند روز معلم را به استادان تبریک گفت.
رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات تمام استادان را دعوت به جلست ماهانه ای بین استادان کرد و افزود: "هم اندیشی" در میان استادان و دریافت نظرات آنان موجب پیشرفت دانشگاه میشود.
بسیج و حلقه های مطالعاتی علمی دغدغه دانشگاه است
دکتر امید علی مسعودی عضو هیت علمی دانشگاه و مدیر گروه رشته ی تبلیغ و ارتباطات فرهنگی در مقطع کارشناسی ارشد روز معلم را به تمام همکارانش تبریک گفت .
مسعودی در ادامه ی سخنان خود بیان داشت فعال سازی بسیج اساتید و دانشجویان و همچنین حلقه های مطالعاتی میان استادان و دانشجویان دغدغه دانشگاه است .
این عضو هیت علمی گفت : فعال سازی این دو عنصر پیشرفت دانشگاه را در پیش دارد، وی همچنین افزود بوجه هم برای فعال سازی کافی است، و ما منتظر حرکت استادان و دانشجویان هستیم.
بستر سازی جهت معرفی بیشتر دانشگاه در روابط با سایر دانشگاه ها
یوسف خجیر مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی و هیئت های دانشگاه و مدیر گروه رشته ی ارتباطات اجتماعی در پایان برنامه نظرات و انتقادات برخی از استادان را در قالب "هم اندیشی" در خصوص دانشگاه،استادان و دانشکده  شنید و به آنان پاسخ داد.
خجیر در پاسخ یکی از استادان گروه مدیریت فرهنگی در خصوص معرفی این رشته گفت: دانشگاه برای معرفی رشته های دانشگاه و همکاری با دانشگاه های  بسترسازی های خوبی انجام داده است، که آخرین آن امضای تفاهم نامه  همکاری در حوزه هنر و ارتباطات با دانشگاه بغداد است.
خجیر در پایان سخنان خود از تمام استادان تشکر وقدر دانی کرد.
در آخرین بخش از برنامه مجری برنامه که نماینده دانشجویان نیز در جلسه بود به نمایندگی از تمام دانشجویان روز معلم را به تمام استادانشان تبریک گفت و از زحمات آنان تشکر و قدر دانی کرد.
در حاشیه این مراسم هدایایی به رسم یادبود به استادان مدعو اهدا شد.