تاریخ انتشار : 1 خرداد 1391 10:14

قندی مصداق روزنامه نگاری عملی در ایران است

این مراسم با نشست علمی درباره جامعه اطلاعاتی ایران ورسانه های جدید جدید با حضور اساتید برجسته علوم ارتباطات دکتر محمد سلطانی فر،دکتر محمدرضا رسولی و دکترامیدعلی مسعودی آغاز به کار کرد.
در ابتدا دکتر رسولی ضمن خیر مقدم به حضار و گرامیداشت روز جهانی ارتباطات مقدمه ای درباره ی رسانه های اجتماعی و نقش این رسانه ها در زندگی روزمره ارائه کرد.

دکتر محمد سلطانی فر سخنران بعدی نشست علمی جامعه اطلاعاتی و رسانه های جدید جدید سخنان خود را با یک سوال آغاز کرد که آیا رسانه های جدید جدید امروز، فردا هم جدید هستند؟
وی در ادامه با اشاره به وبلاگ و وبلاگ نویسی گفت : این رسانه تا همین چند سال قبل جزو رسانه های جدید قرار می گرفت اما امروز یک رسانه کهنه محسوب می شود ، پس ما دردنیای امروز نمی توانیم از عنوان رسانه جدید جدید استفاده کنیم زیرا به سرعت کهنه می شوند.
سلطانی فر وجه مشترک گونه های متعدد رسانه های اجتماعی ، مخاطب محور بودن آنها و تولید محتوا توسط افراد استفاده کننده دانست و افزود ، در رسانه های اجتماعی کاربران از مصرف کننده به تولید کننده تبدیل شده اند و ما شاهد پدیده ای به نام روزنامه نگاری شهروندی هستیم.
دکتر امید مسعودی به عنوان آخرین سخران این نشست گفت : مخاطب رسانه های جدید منفعل و اثر پذیر نیست بلکه او با استفاده از امکانات این رسانه به یک مخاطب اثرگذار تبدیل شده است . این مخاطب است که عکس ها ، ویدئو ها ، صدا ها را آپلود می کند و در کنار اخبار قرار می دهد و مولتی مدیا را رهبری می کند و اگر مخاطب نباشد شبکه اجتماعی وجود نخواهد داشت.
در ادامه مراسم به منظور پاسداشت 40 سال روزنامه نگاری دکتر قندی ، دکتر مجید رضائیان و دکتر امید علی مسعودی ، هرکدام به بیان خصوصیات فردی و حرفه ای  این استاد تیتر زنی ایران پرداختند.
ابتدا دکتر مسعودی متنی را که برای استاد پیشکسوت عرصه روزنامه نگاری نوشته بود خواند و خاطر نشان کرد که این متن به طور کامل در شماره جدید مهرنامه به چاپ می رسد.
سپس دکتر مجید رضائیان با تاكيد بر اينكه «اخلاق» گمشده روزنامه نگاری ایران است ، گفت: من در ویژه نامه ای که در روزنامه شرق برای ایشان در آمده تيتر زدم «این هرم وارونه نمي ماند» (اشاره به يك نوع سبك تنظيم خبر در مطبوعات با عنوان «هرم وارونه »)معتقدم تجربیات آدم هایی مانند قندی متوقف نمی شود.
در پايان اين مراسم با اهداي لوح تقدير از حسين قندي به پاس 40 سال روزنامه نگاري تجليل شد .