تاریخ انتشار : 4 اردیبهشت 1392 8:50

دانشجوی فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره برنده جایزه فیلم سینمایی در آمریکا شد

دو فيلم داستاني از «روح انگيز شمس» به طور همزمان به بخش مسابقه يك جشنواره فيلم در آمريكا راه يافت.

به گزارش فارس، براي نخستين بار دو فيلم داستاني از يك كارگردان ايراني به طور همزمان به بخش مسابقه يك جشنواره بين المللي فيلم در امريكا راه يافت.

فيلم هاي داستاني «چرا باران نمي بارد؟» و «يك ليوان شير» به كارگرداني روح انگيز شمس و تهيه كنندگي تبيان فيلم همزمان در بخش مسابقه جشنواره بين المللي «ليك چارلز» به نمايش در آمد و برنده سه جايزه بين الملليِ بهترين كارگرداني، بهترين فيلم خارجي و بهترين فيلم فستيوال شد.

فيلم 40 دقيقه اي «چرا باران نمي بارد؟» داستان محبت، همدلي و همياري انسان هاست كه باران رحمت الهي را به ارمغان مي آورد. همچنين دومين ساخته روح انگيز شمس با نام «يك ليوان شير» با زمان 45 دقيقه داستان بخشي از مردم سرزمين ايران است كه با نگاهي قوم نگارانه، سادگي و خلوص آنان را در قالب يك درام به تصوير مي كشد.

«روح انگيز شمس» كه در زمينه سينما و ارتباطات فرهنگي تحصيل كرده و دانشجوي دوره فوق ليسانس در دانشكده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره مي باشد. تا كنون چند فيلم كوتاه «سقوط به خاكستر»، «گذر»، «پويا» و... را كارگرداني كرده است و در پروژه هاي فاخري چون «مردان آنجلس»، «مريم مقدس»، «يوسف پيامبر(ع)»،«روشنتر از خاموشي» و فيلم هاي سينمايي «ديوانه از قفس پريد»، «غوغا»، «مردي از جنس بلور»، «تيك» و ... به عنوان منشي صحنه و در گروه كارگرداني همكاري كرده است.

جشنواره بين المللي فيلم «ليك چارلز» كه به فيلم هاي سينماگران مستقل اختصاص دارد، در شهر ليك چارلز ايالت لوئيزياناي آمريكا برگزار شد.