تاریخ انتشار : 15 شهریور 1394 6:21

برنامه نیم سال اول 95-1394 گروه ارتباطات اجتماعی

با توجه به اینکه انتخاب واحد دانشجویان گروه ارتباطات اجتماعی در رشته های پیوسته روابط عمومی و روزنامه نگاری و کارشناسی ناپیوسته در روز 17 شهریورماه برگزار می شود دانشجویان برای اطلاع از برنامه ترم جدید می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه/ معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی/ کارشناسی برنامه این سه رشته را به صورت ورودی های مجزا مشاهده کنند. همچنین این برنامه در برد آموزشی گروه نیز موجود است. در صورت هر گونه سوال در خصوص برنامه و اخذ دروس با رعایت پیشنیاز دانشجویان می توانند با شماره 88918745 و شماره همراه مدیر گروه 09126004191 تماس گیرند.
شایان ذکر است برنامه امتحانی پس از مشخص شدن تعداد دانشجو و قبل از حذف و اضافه اعلام می گردد. همچنین تداخل امتحانی در صورت اخذ درس با ورودی دیگر صورت می گیرد . در این زمینه نیز با مراجعه حضوری و تلفنی می توانید از مدیر گروه یا کارشناس راهنمایی گیرید.
با توجه به اینکه زمان انتخاب واحد تمدید نمی شود حتما در روز تعیین شده دروس خود را اخذ نمایید.