تاریخ انتشار : 16 دی 1394 0:3

جلسه تفاهم و همکاری انجمن سینمای جوان ایران با دانشگاه سوره

جلسه تعامل همکاری بین دانشگاه سوره وانجمن سینمای جوانان ایران جهت هرچه باشکوهتربرگزارنمودن اولین جشنواره سراسری فیلمنامه نویسی سوره برگزارشد. این جلسه درمورخه 94/10/16 پیرامون تعامل همکاری بیشتردانشگاه سوره وانجمن سینمای جوانان ایران باحضورآقای دکترصادقی قائم مقام دانشگاه، دکترساجدی معاونت دانشجویی وفرهنگی ، وجناب آقای فرخنده کیش رئیس انجمن سینمای جوانان ایران ، آقای صافی معاونت تولید وپشتیبانی انجمن سینمای جوانان ، وحسین امیری دبیرجشنواره فیلم سایه سوره برگزارگردید. -برگزاری المپیاد فیلم سازی سوره وانجمن سینمای جوانان- رفع دغدغه جوانان ودانشجویان در2حوزه مشترک فیلم سازی - کشف استعدادهای جوانان و...ازدیگرعناوین این جلسه بود که دراردیبهشت ماه سال 1395 توسط گروه سینما دانشگاه سوره وانجمن سینمای جوانان ایران اجرایی خواهد شد.(گروه سینما)