تاریخ انتشار : 27 بهمن 1394 17:8

برگزاری نشست خبری دانشگاه سوره در خصوص یادمان 175 شهید غواص

نشست خبری دانشگاه سوره در خصوص برگزاری نمایشگاه «مجموعه فرهنگی و یادمانی 175 غواص شهید» با حضور خبرگزاری ایرنا و سازمان تبلیغات اسلامی در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره در این نشست خبری  که دکتر صادقی قائم مقام، دکتر ساجدی معاونت دانشجویی فرهنگی و دکتر اکبریان معاون دانشکده معماری و شهرسازی و مدیر پروژه نمایشگاهی مجموعه فرهنگی و یادمانی 175 غواص شهید، حضور  داشتند در ابتدا دکتر اکبریان در خصوص شکل گیری و ارزش های  معنوی این پروژه که به عنوان یک کار گروهی کلاسی انجام پذیرفت  و همچنین ارتباط آن  با اهداف مؤسس دانشگاه  توضیحاتی دادند و از زحمات دانشجویان و مسئولین که مشتاقانه در برپایی این نمایشگاه نقش خوبی ایفا کردند تشکر کردند. در ادامه دکتر صادقی قائم مقام دانشگاه در خصوص  جایگاه  مهم و پررنگ دانشگاه سوره در بین دانشگاه های هنر  و به ویژه در بین دانشگاه های غیر انتفاعی توضیحاتی ارائه دادند و از حضور اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان  سوره که درفعالیت های هنری داخل و خارج از ایران حضور مستمر و موثری دارند تشکر کردند و افتخار آفرینی آنها را درسی وچهارمین جشنواره فیلم فجر  با 13 سیمرغ بلورین برای فیلم های «ابد و یک روز» و «ایستاده در غبار»  موجب خشنودی و افتخار جامعه دانشگاهی سوره دانستند. سپس دکتر ساجدی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه  در باره اهمیت برپایی نمایشگاه 175 شهید غواص  توسط دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی توضیحاتی ارائه نموده  و برپایی این نمایشگاه را  ادای دینی کوچک در گرامی داشت شهیدان سربلند غواص دانستد  و اظهار امیدواری کردند تلاش صورت گرفته به خوبی مورد بازدید علاقمندان  و اصحاب رسانه قرار گیرد. ایشان همچنین  در خصوص برگزاری جشنواره انیمیشن در سال جاری که برای اولین بار  در سطح دانشگاه های کشور توسط دانشگاه سوره انجام می شود توضیحاتی دادند و برگزاری 4 جشنواره در حوزه نمایش، سینما، گرافیک و صنایع دستی در سال آتی را جزو برنامه های مصوب معاونت دانشجویی فرهنگی و دانشکده هنر دانستند که به همت اساتید، دانشجویان و مسئولین دانشگاه اجرایی خواهد شد.
لازم به ذکر است  نمایشگاه  آثار دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره با عنوان «مجموعه فرهنگی و یادمانی 175 غواص شهید» از اول تا پنجم اسفندماه سال جاری در نگارخانه آیه دانشگاه سوره برگزار می شود. علاقمندان می توانند هر روز از ساعت 8/30  الی 16 از این نمایشگاه دیدن نمایند.