تاریخ انتشار : 9 اسفند 1394 11:53

برگزیدگان جشنواره هنرهای تجسمی فجر معرفی شدند

طوبای زرین هشتمین جشنواره تجسمی فجر برای دو هنرمند دانش آموخته دانشگاه سوره

آقای فرشید داوودی و خانم هاجر کمیلی، (دوهنرمند دانش آموخته دانشگاه سوره) موفق به دریافت طوبای زرین هشتمین جشنواره تجسمی فجر شدند.

با توجه به اینکه نمایش آثار در این دوره از جشنواره به صورت نمایش همزمان آثار هنری در کنار یکدیگر صورت گرفت؛ به طوری که بخش گرافیک، عکس، نقاشی و ... از یکدیگر جدا نبوده و هر هنرمندی با هر مدیومی که از قابلیت هنری برخوردار بود آثار خود را ارائه کرد، برگزیدگان جشنواره نیز به صورت همزمان و بدون اعلام گرایش هنری هر هنرمند معرفی شدند.

در بخش فجر و هنر ملی نگارگری هم، خانمها: زهرا پازوکی و نوشین نظری از اساتید دانشکده هنر دانشگاه سوره مورد تقدیر قرار گرفتند.

هشتمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر نهم بهمن ماه در موسسه فرهنگی هنری صبا وابسته به فرهنگستان هنر افتتاح شد و شب گذشته با معرفی برگزیدگان در تالار وحدت به کار خود پایان داد. نمایشگاه آثار هنرمندان این جشنواره تا 17 اسفندماه جاری میزبان علاقه مندان است.