تاریخ انتشار : 12 اسفند 1394 8:6

روز چهارم جشنواره

روز گذشته استاد محمد رضا دلپاک میهمان جشنواره "بانگ بیداری بهار"دانشگاه سوره بودند.

جشنواره "بانگ بیداری بهار" که به همت کانون انیمیشن سوره و گروه کارشناسی ارشد انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره از هشتم تا دوازده اسفند 94برگزار می شود شامل بخش های متنوع نمایشگاه توانمندی استادان و دانشجویان گروه انیمیشن سوره، کارگاه های آموزشی گوناگون، غرفه تخصصی فروش کتاب و نمایش انیمیشن و مسابقه است.

در صبح چهارمین روزجشنواره کارگاه تدوین با تدریس سرکار خانم هایده صفی یاری برگزار گردید سپس کارگاه آموزشی صدا توسط استاد محمد رضا دلپاک برنده سیمرغ بلورین جشنواره فجر امسال تدریس گردید.

کارگاه آموزشی موسیقی  در انیمیشن  سومین کارگاه آموزشی روز چهارم جشنواره "بانگ بیداری بهار"بود که توسط نیما عظیمی نژاد  تدریس شد.در پایان هر بخش تقدیری از اساتید صورت گرفت و سپس از آثار اساتید ودانشجویان انیمیشن سوره که در نگارخانه آیه برگزارشده بازدید نمودند.