تاریخ انتشار : 15 اسفند 1394 9:59

گزارش تصویری جشنواره انيميشن «بانگ بيداري بهار»

در آخرين روز جشنواره و در مراسم اختتاميه استاد احمد عرباني، کاريکاتوريست، پويانما، نويسنده و کارگردان واستاد دانشگاه سوره يوسف صديق کارگردان و پژوهشگر تئاتر عروسکي تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره برنامه هاي روز آخر اين جشنواره، ميزگرد کارگرداني با حضور معين صمدي، حسين صافي و امير سحرخيزبود که با استقبال چشمگیر دانشجویان واساتید این رشته روبرو شد.

پرستو کاردگر، دبير جشنواره انيميشن «بانگ بيداري بهار»گفت: داوري پايان نامه ها در اين جشنواره از سوي سه داور شامل يک نفر از استادان دانشگاه سوره، يک نفر از بيرون و يک دانشجوي برتر دانشگاه انجام شده است که به ترتيب عبارتند از: جمال رحمتي، امير سحرخيز و محبوبه محمدزکي. در اين جشنواره کارشناساني چون سهيل دانش اشراقي، سروش صحت، علي درخشي، مهدي علي بيگي، عليرضا خمسه، مريم کشکولي، هايده صفي ياري و... در جشنواره با ما همکاری داشتند.