تاریخ انتشار : 16 اسفند 1394 14:51

دانشجویان دانشگاه سوره افتخارآفرینان «جشنواره فیلم تصویر»

حسین امیری، پدرام پورامیری، مهیار حمیدیان و کوثر حیدری برگزیدگان سیزدهمین «جشنواره فیلم تصویر»

رخشان بنی اعتماد، علیرضا زرین دست و سعید روستایی داوری این بخش را برعهده داشتند. علیرضا زرین دست و سعید روستایی از حاضران در مراسم بودند.

در بخش فیلم های زیر ۱۵ دقیقه، فیلم های «امحا» به کارگردانی کوثر حیدری و شفق ابوسبا، «بازتاب» به کارگردانی جعفر صیادی، «بیگانه» به کارگردانی فردین انصاری تقدیر شدند و دیپلم افتخار به دو فیلم «تاریک روشن» به کارگردانی بهنام عابدی و برای دو فیلم «قرمز» و «پنج شنبه و نیم»، به کارگردانی سیدمهدی حسینی و سیدحمید حسینی رسید و تندیس جایزه جوانان زیر ۲۵ سال به «خوشبختی بدون پول»، به کارگردانی مهیار حمیدیان تعلق گرفت.

در بخش فیلم های بالای ۱۵ دقیقه فیلم های «چاق کچل سیبیلو» به کارگردانی محسن نجفی مهری، «بَردی»، به کارگردانی محسن کولیوندی، «وقتی صنم گریست» به کارگردانی مجید شیدا و فریبرز آهنین، «طیب» به کارگردانی مهدی مطهر و احمد کشاورز، «کشتارگاه» به کارگردانی بهزاد آزادی تقدیر شدند و دیپلم افتخار به فیلم های «سبز کله غازی» به کارگردانی آرمان خوانساریان و «چشم جنگ» به کارگردانی یوسف حاتمی کیا و مهدی برجیان اعطا شد و تندیس این بخش را فیلم «سکوت کن» به کارگردانی حسین امیری دوماری و پدرام پورامیری گرفت.

جایزه «بهترین تصویر»، آخرین جایزه مراسم عصر جمعه ۱۴ اسفندماه بود که با تقدیر از علی طالبی برای فیلم «قرمز» تندیس بهترین تصویربه طور مشترک به آرام طهماسبی و ابوالفضل آبشت برای فیلم «امحا» اهدا شد.

.